середу, 14 вересня 2016 р.

Банківські клієнти з Кіровоградщини уже кілька років “відсуджують” свої гроші

Розібратися у даному питанні кілька років поспіль намагається мешканець Приютівки, інвалід II групи й пенсіонер Олександр Басов. Цими днями він вкотре звернувся за підтримкою до журналістів і попросив з’ясувати, чи буде в Олександрійському міськрайонному суді продовжено розгляд справи та коли.

Нагадаємо, що кілька років тому славнозвісні клерки “Ощадбанку” “не повернули” своїм клієнтам практично півмільйона гривень, ошукавши таким чином більше тридцяти місцевих пенсіонерів. Окремим з них відшкодували лише пенсії, тоді як депозити так і «зависли» в банку. Та оскільки повертати їх клієнтам фінустанова не збиралась, то люди вимушені були звертатися до суду, так як це зробив і мешканець Приютівки Олександр Басов. Втім судові тяжби аж надто затяглися…

«Останнє засідання відбулося у квітні минулого року. А вже цього літа надійшло повідомлення про призначення чергового розгляду, але його чомусь відмінили», – говорить Басов.

На якій стадії розгляду зараз знаходиться ця справа, ми з’ясовували в суді. Коментар з приводу надала тимчасово виконуюча обов’язки прес-секретаря, заступник керуючого апарату суду Алла Бєлова:

«Справа складна, багатотомна, з десятками потерпілих. Кілька разів судді по ній змінювались, але все ж її розгляд не припинявся і наразі триває. Здійснюється він колегією суддів. Головуюча – Ольга Ковальова.

Втім, враховуючи період відпусток і фактичний брак суддів (із чотирнадцяти по штату працює лише сім, з яких судочинство здійснює п’ятеро. Двоє – без повноважень), наступна дата судового засідання призначена на 5 жовтня 2016 року».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...