пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

В Олександрії відбулася акція на підтримку старості (фото)



Межа  між періодом зрілості та початком старості майже невловима. Однак рано чи пізно цей момент приходить практично до кожного з нас. Не забути про нього намагалися й активісти Олександрійської

районної організації Товариства «Червоного Хреста». За кошти об’єднання в центральній районній лікарні літнім пацієнтам стаціонарних відділень вони роздали продуктові набори.
Таку приємну місію виконали голова ТОВ «Червоний Хрест» Тетяна Нестерова, заступник головного лікаря ЦРЛ Тетяна Прошина та старша медична сестра закладу Ольга Кравець. Загалом, благодійництвом було охоплено три відділення (терапевтичне, неврологічне та хірургічне), та більше десятка пацієнтів. Кожному з них дістався пакунок з продуктами до якого увійшов сік, печево, сир, масло та інше.
Захід приурочили Міжнародному дню людей похилого віку, який відзначається 1 жовтня.

До речі, за часів Данте Аліг'єрі вважалося, що  старість починається в 45. Сьогодні ж, за офіційним визначенням ООН та більшості вчених, з 60. Хоча Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) класифікує її іншим чином: особи у віці від 60 до 74 років відносять до категорії людей похилого віку, від 75 до 89 років - до старих людей, а від 90 років і вище - до довгожителів.

Деякі американські фахівці пропонують іншу схему: і розрізняють людей старшого віку як «молодих літніх» - 65-74 років, старих - віком 75-84 і дуже старих - 85 років і старших.

2 коментарі:

  1. ТОВ «Червоний Хрест» - это какая-то новая организация в городе, или та, где председателем была Зимина?

    ВідповістиВидалити
  2. Є міський, є районний осередок "Червоного Хреста". Це останній.

    ВідповістиВидалити

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...