четвер, 22 вересня 2016 р.

Як не потонути у смітті: олександрійські реалії



В олександрійських селах невдовзі почнуть сортувати сміття. Першопрохідцями стануть мешканці Андріївської сільської ради. На її території цими днями стартує проект по розподілу побутових відходів. 

Сортувати сміття та всілякий непотріб селяни почнуть в спеціальні  сміттєві баки.  Окремо  папір, пластик, скло та інше. Для цієї мети поблизу приміщення сільської адміністрації їх і встановлять.


Такий підхід до екологічної проблеми, як вважають місцеві, дозволить уникнути багатьох сучасних негараздів. Чистішими стануть прилеглі вулиці, парки, річки та лісосмуги, й інші території.

Утилізацією зібраних відходів, як каже сільський голова Віктор Близнюк, займеться олександрійське підприємства ПП «Екосвіт Плюс».





Крім Андріївки, до речі, наболілою темою зацікавились й інші села. Та вже щось собі там мудрують. І на чергових сесіях мають прийняти відповідні рішення.







































Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...