середу, 23 листопада 2016 р.

Маленький олександрієць у 3 роки вже підкорив квадроцикл

Артему Яковенко виповнилося 3 роки і він почав впевнено їздити на справжньому бензиновому п'ятдесятикубовому квадроциклі. Серйозну техніку опановує вже майже рік.

На вигляд  Артем нічим особливим від своїх однолітків не відрізняється. Ходить у садок, малює, дивиться мультики та грається іграшковими автівками. Але у хлопчика є серйозне, я би навіть сказала, доросле хобі.  На своєму квадроциклі він може розігнатися до 65 км/год, і не поступиться жодному дорослому водієві. 




Малюк вражає своїм запалом і непомірною любов’ю до різноманітної техніки.


«А почалося все з великої цікавості до автомотокросу. Артему подобалось спостерігати за сином Володимира Криська - Даніїлом, який у свої 13-ть став майстром спорту по класу «баггі»», - розповідає батько хлопчика Дмитро Яковенко.  

Наслідував Артемчик і свого тата, який зіграв у цій справі не останню роль, адже сам досвідчений водій і гарний автомеханік, активіст Олександрійського автоклубу  «AlexAutoTeam».  
Захоплення у дитини непросте і, треба сказати, навіть небезпечне, але все це батько добре розуміє і враховує. Тому і придбав синові один з кращих квадроциклів, а разом з тим і весь необхідний кросовий одяг. Сам його тренує і підстраховує та допомагає розвинути такий особливий талант.


А невдовзі на блозі з'явиться ще й кілька відеосюжетів про мого маленького героя. 

1 коментар:

  1. Отрадно что отец поддерживает увлечение сына. Таким детям легче определиться по жизни и они чувствуют себя уверенно среди сверстников.

    ВідповістиВидалити

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...