вівторок, 1 листопада 2016 р.

На олександрійців чекає подорожчання хліба


За  останній тиждень ціна на деякі види хліба в окремих невеликих кіосках Олександрії виросла в середньому на 50 копійок. Але така тенденція спостерігається не скрізь.
«Вже кілька тижнів, як подорожчав хліб кіровоградського виробництва, місцевий олександрійський та кременчуцький чи новостародубівський – ціни не змін», - розповідає продавчиня одного із хлібних кіосків, що знаходиться в районі  «Фуршету».
З її слів, незважаючи на великий асортимент хлібобулочних виробів, що представлені на прилавку, все ж найбільшим попитом серед городян користується найдешевший простий «кірпічик» по 5,5 грн. Водночас, продавчиня констатує, що останнім часом дещо знизився попит на пиріжки, пряники та солодку випічку.
Це й не дивно, адже ціни постійно лізуть вгору, і не лише на хліб, а й усі інші продукти, тоді як купівельна спроможність громадян планомірно падає.
До  всього ж,  всеукраїнські експерти прогнозують,  що в новому році вартість хліба сягне 10-11 гривень за буханець.
Проте окрім подорожчання продукту першої необхідності, очікується, що на 20% зросте ціна на борошняні та макаронні вироби, що напряму пов’язано зі здорожчанням вартості готової продукції та енергоносіїв. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...