середу, 2 листопада 2016 р.

Депутат допоміг вирішити проблему Пантаївської селищної амбулаторії






Завдяки особистому втручанню депутата Кіровоградської обласної ради від Радикальної партії Сергія Ратенка вдалося закрити проблемне питання Пантаївської селищної амбулаторії. Про це автору блога «Моя Україна. Ми – українці» повідомляє селищний голова Ігор Бульба.

На території місцевої амбулаторії, як відзначає очільник громади, кілька місяців тому сталася пожежа, в результаті якої було пошкоджено дах двох ангарів, що призначені для автомобілів швидкої допомоги. Складність питання полягала в тому, що пошкоджені частини споруд довелося демонтувати і натомість їх необхідно було повністю відбудовувати.


«Питання потребувало негайного вирішення і чималих коштів, тому я  особисто звернувся за підтримкою до обласного депутата і він не вагаючись пообіцяв допомогти, - наголошує мій співрозмовник. - Виділив два тракторних причепи брусу, балок та дерев’яних дощок. А шифер надало приватне підприємство «Побутсервіспром» на чолі з Сергієм Кульгою. Але основна допомога все ж надійшла від депутата. Завдяки їй ми фактично зробили капітальний ремонт даху обох ангарів і завершили ці роботи в максимально короткі терміни».


Також Бульба додає, що це не перше така підтримка пантаївської громади з боку обласного депутата.

Завдяки активній позиції та фінансовій допомозі, зокрема, Сергія Ратенка цьогоріч пантаївці відзначали і День свого селища. Та фактично й надалі він планує підтримувати реалізацію окремих соціально значимих проектів у цьому населенному пункті.  Але, які саме Ратенко поки не розголошує, натомість обіцяє розповісти про них дещо пізніше.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...