неділю, 6 листопада 2016 р.

Мій маленький День народження



Перші п’ятдесят днів промайнули, як мить. Ось і перший такий маленький ювілей. Перша ластівка для блогу «Моя Україна. Ми – українці», і перші враження від роботи.

Нагадаю, що стартував блог у рамках міжнародного проекту  "Посилення інституційної спроможності - активізації місцевих ЗМІ у місії інформування про реформу децентралізації", який реалізується Центром Європейської співпраці (Польща) у партнерстві з Всеукраїнською асоціацією сільських та селищних рад.

Його натхненник - талановита українська журналістка й громадський діяч, киянка Наталія Ключник.

Не приховую, що реалізуючи цей пілотний проект, я вагалася і сумнівалася, не знала, чи знайду своїх постійних читачів,  чи стану для них цікавою, чи подивую унікальністю.

Але, як показує час, авторський блог Наталії Луценко «Моя Україна. Ми – українці» дійсно потрібен людям, він живий, особливий і справді оригінальний. На його сторінках щодень-щодва з’являються нові ексклюзивні матеріали, нові невигадані історії,  нові теми.
 
Впевнена, що сьогодні цей інформаційний продукт існує тільки дякуючи моїм постійним читачам, шанувальникам, прихильникам і друзям, які надихають.

Окрема дяка моїм талановитим героям, олександрійцям, історії яких лягли  в основу найцікавіших публікацій. А це, зокрема, майстриня Ірина Колякіна, учасник АТО Дмитро Мусулега, еко-дизайнер Ігор Гречаний, винахідник і раціоналізатор Петро Філоненко, правозахисниця Тетяна Тищенко, ювелірка Лілія Луніна та багато-багато інших. Спасибі Вам, друзі, за цікаві історії, унікальні фото та відео матеріали і постійну співпрацю!

Забігаючи наперед дякую всім тим, хто й зараз ділиться своїми життєвими історіями, успіхами та поразками, і готовий винести їх на широкий загал та прозвучати на сторінках мого блогу.

Дякую ВСІМ, хто рухається в одному напрямку зі мною!


Завжди рада новим відгукам, зауваженням чи пропозиціям. І завжди відкрита до спілкування. 

З повагою та вдячністю Наталія Луценко

5 коментарів:

  1. Умница, поздравляю!! )) Все отлично, двигайся дальше

    ВідповістиВидалити
  2. Цікавий блог! Приємно читати! Бажаю натхнення!

    ВідповістиВидалити
  3. Бажаємо здійснення
    усіх мрій та задумів, творчого
    піднесення, цікавих ідей та їх
    реалізації. Нехай доля буде до
    Вас прихильною, дарує творче
    піднесення, наснагу, вірних
    друзів та колег. Радості на серці,
    задоволення від роботи, щастя
    та любові. Нехай щодень
    приносить тобі тільки приємні
    клопоти.

    ВідповістиВидалити

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...