понеділок, 19 грудня 2016 р.

Альбіна Білик: «Хочу донести людям всю красу і безмежність цього світу»


17-річна Альбіна Білик, як і більшість її однолітків, любить мандрувати, слухати музику, знаходити нових друзів і… фотографувати. Навчається дівчина на першому курсі Олександрійського медичного училища і нещодавно презентувала там свою першу фотовиставку. Назвала - «Погляд».Пропоную – переглянути.

Всерйоз фотографією Альбіна займається десь майже рік. «Знімає чудові фоторепортажі. Працює зі знімками у різних жанрах. Швидко опановує теорію техніки зйомки та демонструє прекрасний практичний результат. Вона гарна учениця», - підкреслює її наставник, і знаний в Олександрії фотограф - Тетяна Бабійчук.



Свої заняття у фотоклубі дівчина залюбки поєднує з навчанням у медучилищі. Та цінує кожну нагоду, де може побільше дізнатися про фотомистецтво. А ще вважає, що через фотографію може донести людям всю безмежність і красу цього світу.

Найбільше Альбіна полюбляє макрозйомку. Це чудово видно з її робіт. Теми їх, як бачите, досить різні. Тут вам і краєвиди рідного Попельнастого, і храми, природа, обличчя дітей і дорослих, та багато чого іншого. Все те, що найбільше відгукується в її душі.



І що також можна побачити на її персональній виставці в Олександрійському медучилищі, куди Альбіна запрошує всіх охочих.



До  речі, такі гарні світлини дівчина робить цифровою камерою Nikon. Придбати її змогла за два роки, заощаджуючи кишенькові гроші. А тепер вабить око оточуючих безмежною палітрою цього світу.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...