четвер, 8 грудня 2016 р.

На Кіровоградщині відзначили журналістів, які найкраще висвітлюють децентралізацію





 


На Кіровоградщині фінішував конкурс для журналістів, присвячений кращому висвітленню децентралізації. Ще влітку цього року його оголосили в рамках Всеукраїнської акції «Децентралізаційний марафон»До участі надійшов чимало статей, записів радіопрограм та телевізійних сюжетів. Журі відзначило тільки небагатьох медійників. Сьогодні їх нагородили. До цього переліку потрапа і я, але побувати на заході, що проходив у стінах Кіровоградській ОДА, не вдалося.


У червні Кіровоградщина долучилась до Всеукраїнської акції – «Децентралізаційний марафон», щоб детальніше ознайомити громадськість з особливостями адмінреформи в Україні. І за час цього заходу експерти Офісу Реформ Кіровоградського регіонального відділення Асоціації міст України здійснили 54 виїзди у різні райони області, провели понад тисячу консультацій. До акції активно долучилися й регіональні ЗМІ. 










"Був оголошений конкурс на кращі журналістські роботи, у яких розповідається про «Децентралізаційний марафон», і їх визначено" – зазначає Валентина Ільюшкіна, виконавчий директор Кіровоградського регіонального відділення Асоціації міст України.


Отож, «Децентралізаційний марафон» закінчився. Переможців нагороджено.


У номінації краща "Публікація в друкованих або Інтернет ЗМІ" грамоти отримали журналіст Анастасія ДЗЮБАК, інформаційний портал «Гречка» (м. Кропивницький) та Оксана ВОЙЧИШИНА, головний редактор інтернет-виданням komora.info (м. Знам’янка).

Краща «Телевізійна програма (або серія програм)»  - творча група  НТКУ «Кіровоградська регіональна філія», почесний диплом вручили заступнику директора Олені КВАШІ. 

Краща «Радіопрограма» - творча група радіо «Скіфія - Центр» НТКУ «Кіровоградська регіональна філія», зокрема, редактор  Юлія ГОНЗУР. 

Окремо Кіровоградське регіональне відділення Асоціації міст України висловило подяку за співпрацю: 


Антоніні КРЕЙТОР, старшому редактору відділу суспільно-публіцистичних програм НТКУ «Кіровоградська регіональна філія». 

Ганні ГОРОБЦОВІЙ, журналісту інтернет-сайту "Кіровоград24", члену Прес-клубу (м.Кропивницький).   

Наталії ЛУЦЕНКО,  кореспонденту Олександрійської районної газети "Сільський вісник", автору  блогу «Моя Україна. Ми - українці». 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...