неділю, 15 січня 2017 р.

Активних олександрійок запрошують до нового проекту (відео)



Майстер карамельної справи із Дніпра Олена Габайдуліна запрошує всіх охочих олександрійців та олександрійок до свого нового проекту, що отримав назву «Кузня фей карамельної справи». 
За фахом Олена - журналіст і піар-менеджер. Проте у 2015-му вона кардинально змінила свій постійний напрямок роботи та відкрила в Дніпрі Художню майстерню по виготовленню карамелі.
Вийшло так, що її маленьке хобі непомітно переросло у сімейний бізнес.

Тож сьогодні Олена залюбки ділиться своїми напрацюваннями з охочими.

Можливо такі знайдуться і серед моїх постійних читачів. Та виявлять бажання опанувати її майстерність і започаткувати щось подібне в Олександрії.  
Звертайтеся до Олени Габайдуліної-КАРАМЄЛЄНИ. Вона залюбки поділиться й з вами своїми секретами.

Майстер-класи наживо Олена проводить у Дніпрі. Працює на виїздах. Проводить індивідуальні  та колективні навчання. Або, як варіант, - майстер-класи в онлайн-режимі.
Вартість курсу дуже індивідуальна, все залежить від того, що ви обираєте, чого хочете навчитися. У будь-якому разі з Оленою завжди можна домовитись. Тут головне Ваше бажання.
Більш детальна інформація про новий проект «Кузня фей карамельної справи» - на офіційній сторінці Художньої майстерні: http://www.karamelena.com/

Олена Габайдуліна, м. Дніпро, тел: 066-766-45-05, 068-640-00-91   Lena.petsik@gmail.com

Також з її роботами можна ознайомитись в цьому відеосюжеті:





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...