середу, 25 січня 2017 р.

Коли життя - виживання без тепла і світла



Історію олександрійського активіста й пенсіонера Володимира Злакомана я вже переповідала на своєму блозі. До неї змушена повернутися, адже саме зараз у цій справі з’явилися нові деталі.

Нагадаю, що більше двох років родина Володимира та Анни Злакоманів з Олександрії живе без світла і тепла в місцевій багатоповерхівці. І це з урахуванням тяжкої хвороби Анни Анатоліївни, яка була прикута до ліжка. Але весь цей час літня жінка жила надією, що електропостачання в їхньому помешканні таки буде відновлено. Проте, не судилося…22 січня 2017 року Анни Анатоліївни Злакоман  нестало. На 76 році жінка відійшла у вічність. З приводу цієї тяжкої втрати хочу особисто висловити свої глибокі співчуття рідним та близьким покійної. Царство небесне та земля їй пухом.

Відзначу, що судових перспектив у провадженні даної справи покійна не вбачала, вважаючи її неправомірною. Не вірить у те і головний відповідач Володимир Омелянович Злакоман. Він же переконаний, що підстав, аби судитися з місцевими енергетиками взагалі не існує, адже договору з Олександрійським РЕМом пенсіонери не вкладали, натомість його було просто сфабриковано.(Детальніше у попередньому матеріалі). Про нові обставини справи невдовзі читайте на офіційній сторінці Олександрійського районного часопису "Сільський вісник"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...