понеділок, 20 лютого 2017 р.

Бізнесмен з Дніпра "віджимає" один з місцевих храмів в Олександрії


За повідомленням колег зі Спілки православних журналістів України станом на 20 лютого 2017-го (посилання на інфу нижче), храм Різдва Христового в Олександрії намагається "віджати" житель Дніпра, відомий як Анатолій Поляцький. Він же раніше допомагав його зводити, а тепер запевняє, що все майно належить його сину. 

Поляцький надав Олександрійській єпархії УПЦ «Виписку з Державного реєстра майнових прав», за якою  церква та інші прибудови перейшли у власність його сина, що сталося на основі договору дарування. А до того, за рішенням Індустріального районного суду міста Дніпра, вони належали самому Анатолію.
Відомо також, що в судових засіданнях представники олександрійської релігійної громади участі не брали. Сповіщень про це їм не надходило. Тож збираються оскаржувати  всі попередні судові рішення.

Нагадаю, що будівництво храму на мікрорайоні «Перемога» в Олександрії розпочалося ще в 2011-му (саме тоді, коли місцева адміністрація виділила єпархії земельну ділянку). А три роки тому за сприяння вищезгаданого бізнесмена церква була добудована.

Наразі ж, зі слів православних вірян, меценат намагається встановити в храмі свої порядки. Зокрема,  призначити значно вищі розцінки на проведення фотосесій під час весільних та хресних обрядів.

Додаткову інформацію шукайте на офіційній сторінці "Спілка Православних журналістів" 

До вищесказаного мушу також додати, що вже 21 лютого 2017 року інформацію з офіційного сайту колег - прибрали. Чому саме, залишається загадкою.



2 коментарі:

  1. право на личную собственность никто не отменял. Геть московськіх попів з України! Церква повина бути Українською. Ніяких МП!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Жертвы приносятся Господу, а не людям. Они должны служить духовному просвещению и спасению людей. Церковь - это люди, а не здания. Важно, чтобы люди не разочаровались в вере.Бог у нас один. Бог есть любовь. Агрессия не от Бога. Сатана пришел убить, украсть и погубить. Так говорит Библия. Так что по плодам можно судить , что от Бога, а что нет.

    ВідповістиВидалити

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...