вівторок, 21 лютого 2017 р.

«Добрий самарянин» завітав до Новопразького інтернату

Оригінальні подарунки цими днями вихованцям Новопразької школи-інтернату вручили представники благодійного фонду "Шлях до життя". Про це розповів його керівник - Анатолій Тримбач. 

Зі слів активіста, подарунки для олександрійських діток збирали їхні американці ровесники. А відбувалося все це в рамках благодійного проекту "Добрий самарянин".

Вихованцям інтернату загалом передано 150 пакунків - окремі коробки для "хлопчиків", а окремі для "дівчаток". У них зібрана всяка-всячина, у тому числі  іграшки, канцтовари, розмальовки, рукавички, зошити, біжутерія й інші дрібниці.

«Такі дарунки прибувають в Олександрію п'ятий рік поспіль. І раніше вони вже знаходили своїх власників в інших подібних закладах нашого регіону. А відбувається це дякуючи активності й небайдужості Кіровоградської обласної організації «Люди, що живуть з ВІЛ», благодійному фонду "Шлях до життя" і підтримки Андрія Коломійцева, депутата Олександрійської міськради", - констатує Анатолій Тримбач. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...