пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Студенти Олександрійського політехнічного коледжу вчилися бути блогерами

У рамках проекту «СommUNITY» ініційованого «Фундацією прав людини» в Олександрійському політехнічному коледжі вчора відбулася зустріч студентів з авторкою цих рядків. У затишній аудиторії ми говорили про те «Як стати блогером?».

Темою загалом зацікавилось 40 першокурсників - майбутніх правознавців та фахівців автотранспортних перевезень.

У невимушеній обстановці йшлося про блогерство, журналістику, цікаві захоплення і можливості подальшої співпраці.
Активні учасники заходу розповідали про вдалі способи самореалізації. Олексій Літвінов, наприклад, не один рік у футболі, Андрій Школа – танцюрист - хіп-хопер, Наталія Лебідь - організатор творчих гуртків, Аліна Гладишева – гітаристка, Марія Котова – художниця (детальніше про них - у наступному матеріалі. – ред.)

На згадку про цю зустріч ми зробили пару гарних світлин. Активні студенти отримали записники, візитки і довідкову інформацію про блог «Моя Україна. Ми – українці».

Що сказати, було змістовно, цікаво, весело. Я особисто Вдячна всім і кожному, хто виявив бажання дізнатися більше про блогерство і журналістику. Окрема подяка організатору - фаховому філологу - Ларисі Стефановій.

Це, думаю, не останній захід у рамках «СommUNITY». Хто ще бажає долучитися – завжди будь ласка!

До речі, 4-5 березня у Кропивницькому Вікторія Талашкевич проводить тренінг "Як стати блогером?". Захід реалізується у рамках тієї ж ініціативи. Тим, хто буде відібраний з Олександрії, Світловодська та інших міст області, організатори оплачують проїзд.



 


2 коментарі:

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...