неділю, 5 березня 2017 р.

Олександрійців запрошують на навчання до Недільної школи!


Храм Різдва Христового в Олександрії, що знаходиться на мікрорайоні «Перемога», запрошує дорослих та дітей на навчання до Недільної школи.


Оголошення про це розміщено на самому храмі та електронній сторінці Батьківського православного комітету у Вк. Це означає, що робота церкви відновлена, хоча нещодавно ситуація була дещо інша.

Недільна школа для дорослих працюватиме щочетверга з 17.00 год.(за винятком окремих святкових дат), та щосуботи о 10.30 год. - для дітей (розпочинається  співом і  плавно переходе до вивчення Закону Божого).

Окрім того, раз на місяць при церкві пройдуть заняття з флористики (за детальною інформацією звертайтесь за тел. 099-4294795).
 

Також у цей четвер, 9 березня,  о 14.00 год.  заплановані заняття з писанкарства. Проведе їх викладач Недільної школи Марія Козак. Для участі у даному навчанні з собою треба мати видуті курячі чи різбленні дерев’яні яйця, гуаш та щіточки для розмальовки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...