середу, 8 березня 2017 р.

Олександрійців просять допомогти розшукати жінку, що зникла два місяці тому



Мій колишній колега по часопису «Сільський вісник» і ветеран журналістики Василь Михайлович Юрченко вчора звернувся з проханням допомогти у розшуку його 38-річної доньки й жительки міста Олександрії Тетяни Наумової.

Жінка зникла ще два місяці тому (5 січня 2017-го). Пішла з дому і не повернулася. Відтоді про неї нічого не відомо. 

Востаннє вона була одягнута в червону куртку, чорні брюки, білу шапку і чобітки. При собі мала паспорт, мобільний телефон і жіночу сумку.
Батько каже, що донька ніколи не відлучалася так надовго, а якщо десь і затримувалася, то завжди передзвонювала. Проте за два місяці, відколи зникла, жодного телефонного дзвінка, або будь-якої вісточки від неї не було. 

Весь цей час її не перестають розшукувати батьки, 17-річний син, друзі та оперативні працівники міського відділу поліції.

З величезним проханням вони звертаються до всіх читачів мого блогу, якщо хтось із вас бачив чи знає, де б взагалі могла перебувати ТЕТЯНА ВАСИЛІВНА НАУМОВА – повідомте про це її батькам за тел: 068-460-08-01, 095-770-82-80, 095-911-03-85, або в міський відділ поліції за номером: 102. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...