четвер, 20 квітня 2017 р.

Олександрійців закликають долучитися до глобального прибирання

За  тиждень, 29 квітня, о 10:00 год. озброївшись рукавичками і віниками мешканці Олександрії та прилеглих до неї сіл вийдуть на глобальне прибирання, аби облагородити найбільш занедбані території свого рідного краю. 

У такий спосіб громадськість долучиться до однієї із наймасштабніших загальнодержавних екологічних акція «Let's Do It, Ukraine

Координатор однієї з локацій і місцевий активіст Олександр Давидов повідомляє, що до подібних ініціатив олександрійці долучаються вже втретє.  І що приємно відзначити, кількість еко-відповідальних городян з кожним роком зростає.

«Цьогоріч до загальнодержавної ініціативи традиційно долучаться представники Олександрійського районного парламенту дітей. Вони вже виявили таке бажання. Та разом з тим ми чекаємо й на інших небайдужих!», - підкреслює Олександр.

Бажаючі зробити Олександрію чистішою вже зараз об’єднуються в соціальних мережах та допомагають один одому з інвентарем і визначають найбільш забрудненні території в місті чи прилеглих селах, аби вдихнути в них нове життя. Приєднуйтесь і Ви та внесіть свою часточку у збереження рідного міста!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...