неділю, 9 квітня 2017 р.

Майстриня з Олександрії за власними рецептами варить вдома незвичайне мило

28-річна Юлія Ковальчук з Олександрії три роки поспіль за власними рецептами варить вдома оригінальне мило. Спеціалізується вона також і на виготовленні натуральної косметики. В асортименті має до півсотні різноманітної продукції.

Про Юлю я вже розповідала на своєму блозі. Та коли з нею вперше познайомилася, то отримала в подарунок її ексклюзивну продукцію. Зокрема, кілька різновидів натурального мила, скраб для тіла, крем для обличчя, гігієнічну помаду, освіжувач повітря тощо. 

Мені, як споживачеві, було дуже цікаво дізнатися, що ж це за товар? Яку має якість? Бо виробників миючих та косметики засобів на українському ринку чимало, але довіру до себе викликають лише одиниці. 



І що ж? Все отримане випробувала. Побічних ефектів  – не виявила. Продукцією дуже й дуже задоволена, бо вона екологічно чиста і нешкідлива. 

Мило, наприклад, набагато краще, ніж звичайне магазинне. Має гарний аромат і цілющі властивості, бо майстриня додає до нього усілякі олії, екстракти, витяжки, настої трави і натуральні бар­вники. Та виготовляє, як декоративні види, так і оригінальні - «з нуля». 

Своїх секретів споживачам, звісно, не розкриває, але й так зрозуміло, що має на озброєнні чимале розмаїття варіантів, ко­льорів і наповнень, різних форм і візерунків. Ось тільки погляньте, яке все привабливе! 



Мені, наприклад, дуже сподобався її скраб для тіла у вигляді різнокольорових кульок. Шкіра після нього така м'яка, еластична й ніжна, немов у немовляти. 

А от що стосується гігієнічної помади, то й досі я не можу збагнути, як її взагалі можна виготовити в домашніх умовах, власноруч.

Що й казати, я дуже й дуже вдячна своїй землячці за приємний і корисний подарунок, що збадьорює тіло і звеселяє душу. 

Тож щиро всім рекомендую!






Придбати продукцію Юлії Ковальчук можна в Торговому центрі «МАКСІ» - магазин "Щастя в подарунок", вул. Перспективна, 28. Або магазині «РЕАЛ», вул. Таврійська, 9 (орієнтир – Олександрійське училище культури).

Додаткова інформація на офіційній сторінці майстрині.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...