середу, 24 травня 2017 р.

Уряд підвищив заробітну плату службовцям місцевого самоврядування


24 травня на засіданні Кабінет Міністрів України схвалив зміни до постанови Уряду від 09.03.2016 р. № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів", якими істотно підвищив заробітну плату посадових осіб місцевого самоврядування. 

Що важливо відзначити: у вищевказаному документі  Уряд і Мінсоцполітики врахували саме пропозицію Асоціації міст України, за що її представники щиро їм вдячні та відтак вітають органи місцевого самоврядування і їхніх посадових осіб з приємними змінами. 

Представляв позицію Асоціації міст України в Уряді Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан. І ось, що він з цього приводу зазначив: "З огляду на затримку із ухваленням нового Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»  прийняття таких змін є дуже важливим і довгоочікуваним, - наголосив лобіст. - Переконаний, що це сприятиме підвищенню престижності служби в органах місцевого самоврядування!»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...