четвер, 4 травня 2017 р.

Судова справа олександрійського активіста Злакомана призупинена














На  блозі я вже переповідала своїм читачам про справу олександрійського активіста й пенсіонера Володимира Омеляновича Злакомана. Нещодавно він знову звернувся до мене з проханням розповісти про нові обставини у судовій справі та про інші події, які сталися в його житті.

Зі слів Володимира Омеляновича, на даний час провадження цивільної справи за позовом ПАТ «Кіровоградобленерго» щодо його дружини - Анни Анатоліївни - про стягнення заборгованості за спожиту електроенергію, призупинено у зв’язку з її смертю і до визнання правонаступника чи законного представника.

Сам же Володимир Омелянович у свої законні права поки що не вступив. 
Однак правила користування електроенергією передбачають можливість укладання тимчасового договору із спадкоємцем. Але він повинен звернутися з відповідною заявою та надати підтвердження про прийняття спадщини, підкреслює  заступник начальника Олександрійського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго» Валерій Колесніков, коментуючи дане питання. Також він додає, що якщо Володимир Омелянович подасть  документи і визнає спадок, то автоматично визнає і борги, і цивільна справа буде поновлена.

Між тим заповзятий борець за справедливість і лідер громадської організації «Демократія проти корупції» Володимир Злакоман разом з однодумцями тепер активно відстоює питання щодо зниження ціни на воду та вимагає повернути водоканал "Дніпро-Кіровоград" у власність місцевої громади. З цього приводу нещодавно взяв участь у громадських слуханнях, на яких озвучувалась дана тема

Не обійшли увагою однодумці Злакомана й тему реалізації державної програми «Доступні ліки». Сьогодні вони неабияк  стурбовані тим, що система видачі медпрепаратів в Олександрії дуже неефективна. Тому для більшої поінформованості громадян, на офіційній сторінці «Сільського вісника» розміщена детальна інформація про те, як загалом працює ця програма і які препарати видаються безкоштовно.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...