суботу, 17 червня 2017 р.

В Олександрії працює кафетерій, де можна скуштувати екзотичні японські суші


Колись заморські cтрави були доступні лише обмеженій кількості людей, бо коштували недешево. Зараз з цим простіше. І тому чимало моїх друзів та добрих знайомих сьогодні залюбки смакують японською екзотикою. Її без проблем можна знайти в Олександрії.

Таку можливість для городян та гостей міста надає кафетерій - «Суши с собой – Festival Sushi», що працює в ТЦ «Гранд Плаза» по пр.Соборному, 77.

Спеціалізується заклад на традиційних японських суші та ролах, чим віднедавна і привабив багатьох. І більшість моїх друзів залюбки смакують цими стравами та аргументовано віддають їм перевагу.

Я ж довго не могла зрозуміти, у чому ж суть? Що в них особливого і корисного? І чого суші-кафетерій так швидко знаходить собі нових клієнтів? Тож нещодавно й сама там побувала, та відверто була подивована.  
Виявляється, що серед олександрійців японські суші користуються неабиякою популярністю і попитом. Перший і основний аргумент на їх користь - готуються вони на ваших очах зі свіжих продуктів, а другий - продаються по доступним цінам і в широкому асортименті.  

На вигляд суші дуже витончені й гарні. Тому коли потрапляєш у спеціалізований заклад, то спершу смакуєш очима, а потім непомітно губишся у спокусливому меню. 

Важливо сказати, що кожен охочий може знайти в кафетерії щось собі до вподоби. Адміністрація закладу про це давно потурбувалася. І постійно радує клієнтів новинками та пропонує суші й роли як по штучно, так і окремими наборами (сетами). Вартість одного шматочка коливається від 2 до 13 грн.

До речі,  олександрійські суші трішки збагачені й місцевим колоритом, бо в них додаються також і наші овочі, тоді як основні інгрідієнти привозяться на замовлення.

Cуші дуже смачні і корисні, а головне - екологічні. Не випадково японці їх так полюбляють і живуть дуже довго, бо в їхньому постійному раціоні завжди є морепродукти.

Тож відтак суші подекуди замінюють і мій традиційний обід. Хоча для багатьох городян, як зізнаються працівниці «Festival Sushi», японська смакота давно стала незамінним елементом будь-яких свят, вечірок та корпоративів.  
Що цікаво, замовивши доставку суші, посмакувати ними можна і вдома, і на роботі. Це зручно і комфортно вже більше року.

1 коментар:

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...