суботу, 10 червня 2017 р.

Заради одужання дружини мешканець Олександрії створив незвичайну соляну кімнату






50-річний олександрієць Ігор Рубан вилікував свою дружину Марину, коли та захворіла на астму. Для цього чоловік  створив у своєму рідному місті незвичайну соляну кімнату, що дозволяє позбутися багатьох ЛОР-захворювань, алергічних реакцій та перевтом. 

«Ми побували на Західній Україні у соляних кімнатах, і вирішили зробити аналогічну в Олександрії,- зізнається Ігор. - У своєму приміщенні по вул. Діброви, 32 (район водоканалу) її і устаткували. Роботи виконали київські спеціалісти. На це пішло до 5 тон природніх соляних брил, які були привезені із Закарпаття та Луганщини».
Незвичайна соляна кімната зсередини нагадує маленьку кам’яну печеру. Подружжя її лагідно називає  «Солькою», що повністю передає її основне призначення. Я й сама у тому пересвідчилась, подбувавши на гостинах у Ігоря та Марини.

Що казати, у кімнаті цій - особливий мікроклімат, сповнений сольових іонів, які здатні вилікувати від багатьох недугівТа реально допомогли не лише своїй власниці - Марині, а  також й іншим пацієнтам

При шаленому темпі життя, постійних стресах
 і хронічних недугах – солетерапія - справжній порятунок. Це лікування, зумовлене тривалим перебуванням в умовах своєрідного мікросередовища печер, соляних копалень або шахт. «Солька» -штучний метод, який є аналогом природніх.

Подібні кімнати зараз активно використовуються у багатьох провідних курортах світу. Не відстають від них і олександрійці! Бо якщо поїхати на море або у відомі закарпатські соляні копальні немає ні фізичної, ні фінансової змоги, то оздоровитися можна і в Олександрії. Та зробити це у зручний час і з мінімальними витратами. Повірте, тут спелеокімната не гірша ніж закордонні! 
Офіційно «Солька» працює вже півтора місяці. Аналогів їй на Олександрійщині немає. 

Лікувальну процедуру з цілющою дією солі у ній одночасно може пройти 5 осіб. Один сеанс триває 45 хвилин. 

Оздоровлюються як дорослі, так і діти. Малеча до 2-х років, інваліди Великої Вітчизняної та інваліди АТО - безкоштовно, а всі інші  за один візит сплачують від 30 до 42 грн. Найактивніші отримують цілу систему знижок! Додаткова інформація за тел:  (05235)7-02-02 або 050-457-2494.

Фото спеціально для блогу "Моя Україна. Ми - українці" надали герої цієї історії - олександрійці Ігор та Марина.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...