пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Власників авто запрошують помити машину і приємно відволіктися

Відпочити від повсякденної метушні, набратися сил і розслабитися, а на часі й помити свою машину, всіх охочих запрошує адміністрація «Комплексу обслуговування автівок», що працює в Олександрії по вул. Олексія Скічка, 37 на «14 мікрорайоні».
Ця пропозиція буде цікава тим, хто цінує комфорт і для кого їхнє авто не лише засіб пересування, а справжній будинок на колесах.

Швидка та ефективна, дійсно європейська, безпечна, інноваційна мийка й чистка автомобілів працює щодня з 8.00 до 21.00 год. Одна із основних її переваг – це можливість недорого і якісно помити та почистити ваш транспорт засіб, а разом з тим і комплексно вирішити всі інші технічні проблеми.

Працює на «Комплексі» одночасно кілька боксів. Один – з безконтактної мийки, інший – мийка із самообслуговуванням, а ще один – тонування автівок. Власником перших двох є приватний підприємець Олександр Бойко, а третього -  Євгеній Сосновський.

В середньому одна автівка на мийці обслуговується від 40 до 60 хвилин.

Самостійно ж власник може мити свою машину значно довше, що обійдеться йому всього в 30 грн.
Але якщо клієнт зацікавлений виключно в безконтактній мийці, то поки його машину обслуговують, він зможе спокійно відпочити. І зробити це, наприклад, у затишному кафе, або в більярдній чи навіть сауні. Як варіант – кімната відпочинку.
Що важливо, скрізь на «Комплексі» підтримується ідеальна чистота й охайність, бо адміністрація слідкує, щоб клієнт завжди залишався задоволеним.  
Між іншим, якщо ви, дійсно, прагнете зробити свій автомобіль  максимально комфортним, то тут же можете його й полагодити. «Комплекс обслуговування автомобілів» тісно співпрацюють з СТО «Дарина», яке розташоване напроти і надає всі необхідні послуги з ремонту машин.
У кафе при автокомплексі приймають також замовлення на різноманітні свята, вечірки та корпоративи. Дуже гарний зал і добре обладнана кухня, які можна орендувати. Є можливість додатково замовити сауну. Все зручно й комфортно, «плюс» прийнятні ціни. Приїздіть і самі в цьому переконайтеся!   Додаткова інформація за тел: 050-536-0243.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...