середу, 21 червня 2017 р.

У передмісті Олександрії можна знайти справжній рай для туристів


Справжній куточок раю для туристів з найрізноманітнішими забаганками сьогодні можна знайти в передмісті Олександрії. Ця унікальна місцина не один рік приваблює до себе поціновувачів зеленого туризму й пляжного відпочинку. Мова йде про туристичну окрасу нашого краю - Зелену садибу Ділієва.



Багато хто з моїх сусідів у спеку чимчикує на природу чи до життєдайних рік та озер. А дехто віддає перевагу віддаленим поїздкам і закордонному відпочинку, проте якщо у вас з цим не склалося, то повірте можна чудово відпочити і в Олександрії. Є у нашому місті своя туристична принадащо вражає  колоритом, комфортом і доступними цінами.

Так от. У родини Ділієвих на Кіровоградщині фактично немає конкурентів, адже сервіс такого високого рівня в області  надають лише вони. Всі ж інші існуючі в регіоні зелені садиби значно поступаються якістю і кількістю запропонованих послуг. І факт це беззаперечний.
Уявіть собі, що на території у майже гектар землі сьогодні можна побачити чудовий березовий та сосновий гай, фруктовий сад, вербову алея. А ще вітіюватий міні-зоопарк з розкішними павичами та деякою іншою декоративною птицею.

Родзинкою ж  цього райського куточку є розкішне озеро з цілющою лікувальною водою
А поряд з ним величезний добре облаштований  пляж, вишка для стрибків, пірс, зручні шезлонги та кілька спортивних майданчиків.  У тому числі волейбольний, тенісний та для занять на спортивних тренажерахі окремо розважальна галявина для дітвори.





















На прокат завжди можна взяти катамаран, каяк, плавучу альтанку, моторний човен, надувні круги та жилети безпеки для дітей на воді.  

Щопонеділка, наприклад, у Ділієва практикують безкоштовні заняття по веслуванню на каяку, спонсором яких виступає Андрій Коломійцев - депутат Олександрійської міської ради.
Для цікавого дозвілля тут же працює бар з різноманітним асортиментом прохолодних напоїв та їжі, а окремо -  з десяток спеціально облаштованих зон зі зручними столиками і сонцезахисними зонтиками.


До всього ж, для великих компаній обладнані спеціальні намети.

Адміністрація зеленої садиби потурбувалася і про додаткову можливість з облаштування на її території наметових кемпів. Тож, якщо є охочі приїхати туди з власними ідеями еко-проживання - завжди будь-ласка!

Що цікаво, садиба пропонує безкоштовну парковку для автомобілів, гарні роздягальні й камери схову. Вся її територія постійно знаходиться під охороною. 

















Важливо відзначити, що ідею створення такої прекрасної рекреаційної зони родина Володимира та Галини Ділієвих втілила в життя ще 15 років тому. Саме тоді подружжя вперше почало приймати в себе на дачній ділянці старих друзів і добрих знайомих. Але згодом число охочих відпочити у Ділієвих стрімко зросло, тож сімя вирішила створити приватне підприємство, котре й по сей день спеціалізується на зеленому туризмі.

Залюбки на літній відпочинок сюди приїздять і олександрійці,  й жителі сусідньої Знам’янки, Світловодська та Петрово.
З приємністю Володимир та Галина Ділієві зустрічають у себе нових гостей. Хоча тепер естафету в розвитку зеленого туризму вони довірили своєму молодшому сину Ігорю. Тож сьогодні він успішно опікується більшістю адміністративних питань. Переповідає навіть такий цікавий факт: мовляв, колись у затопленому Байдаківський розрізі, а нині привабливому життєдайному озері, були знайдені артифакти мамонтів. До цього часу ті знахідки зберігаються в Олександрійському краєзнавчому музеї.  Отож, садиба таїть в собі ще чимало цікавинок, дізнатися про які завжди краще з перших уст. 

Детальна інформація про Зелену садибу Ділієва на її офіційній сторінці, або за тел.: 0957459555, 0962843201.

Фото спеціально для блогу надав Ігор Ділієв.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...