понеділок, 10 липня 2017 р.

Мешканка Олександрії створює напрочуд оригінальні прикраси для волосся






Кожна мама, у якої є донечка, прагне, щоб її дитина була найгарнішою. Такої ж думки дотримується і медреєстратор Приютівської амбулаторії, олександрійка - Тетяна Білецька, яка має оригінальне захоплення, що приносить їй і задоволення, і невеличкий прибуток.

Моя героїня полюбляє прикрашати волосся своєї донечки різнобарвними атласними квітами. Це особливий вид рукоділля, що називається канзаши. Він і дає змогу Тетяні створювати надзвичайно естетичні речі.


Оригінальні вироби, виготовлені руками моєї героїні, я вперше побачила на її сторінці в інтернеті. На той момент вона вже чудово зналася на канзаши, яке опанувала завдяки відео з мережі.
Каже, що прикраси з атласних квітів сьогодні дуже модні й користуються неабиякою популярністю серед олександрійок та навіть мешканок сусідніх міст.


Залюбки Таня виготовляє їх своїй Віталіні і всій рідні, а лишок, як годиться, несе на центральний ринок. Там торгує практично кожні вихідні. Стоїть поблизу мінімаркету «СВ» та кіоску «Міського кур’єру» у якому працює щира поціновувачка Тетянених робіт і шанувальниця друкованих видань Алла Мєзєнцева.  


Злічити всі квіти, виготовлені з барвистих стрічок за останні роки, рукодільниця не береться. Говорить, що практично невзмозі, бо створила їх вже дуже й дуже багато.


«Моя Віталінка ходить у школу і як більшість дівчаток хоче бути красивою та елегантною, і щоб у волоссі були гарненькі прикраси. Тому виготовляю для неї щось симпатичне. Та й родичі просять подивувати чимось оригінальним. А вже через них дізнаються й інші та звертаються із замовленнями», – зізнається моя героїня.


Тут важливо сказати, що у своїй роботі олександрійка використовує здебільшого атласні стрічки, які мають гарну якість і добре тримають форму.
Лише погляньте, які неймовірні виходять віночки, шпильки та заколки у волосся. Більшість виготовлені саме для дітей, хоча іноді під замовлення оригінальні прикраси купують і дорослі. Мають попит, наприклад, колоритні брошки з квітів маку та різноманітною патріотичною символікою.

Серед найоригінальніших прикраси з трояндами.



«Найчастіше атласні квіти для волосся мають попит у тих  батьків, дітки яких беруть участь у різноманітних мистецьких чи хореографічних конкурсах та святкових заходах у дитячих садках, - зізнається Тетяна. - Також чимало першачків полюбляє ці прикраси й тому батьки купують їх на шкільні урочистості».
Барвисті шпильки у дівочих косах і справді милують око, адже яскраві квіти, виготовлені дбайливими руками олександрійки, видаються напрочуд живими та свіжими.

Дізнатися більше про роботи рукодільниці можна в неї особисто.

Тел: 063-151-9406 або 098-993-9043.

Фото для блогу надала моя героїня.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...