суботу, 15 липня 2017 р.

Чи будуть районні школи забезпечені теплом узимку?

 
У зв'язку з конфліктом на сході, Україна нині має певні проблеми з постачанням вугілля в більшість своїх регіонів. Не винятком стала і Олександрійщина.
 
Тому тема забезпечення районних шкіл твердим паливом  обговорювалась на одній із останніх колегій Олександрійської РДА.

Чи будуть навчальні заклади забезпечені необхідним паливом у повній мірі, і чи не виникне взимку критична ситуація,  розповіла начальник районного відділу освіти Олени Полтавець.

З її слів, тендер на придбання кам’яного вугілля у поточному році оголошений у формі міжнародних торгів, розкриття пропозицій якого призначене на середину липня. Проводиться він, як і раніше, через систему «Прозоро».


На придбання вугілля цьогоріч  загалом передбачено 4 мільйона 45 тис. грн. Загальна потреба на опалювальний сезон 2017-2018 року складає 1272т. (з урахуванням залишків).

Важливо, щоб все пройшло без проблем, адже на даний час більшість освітніх закладів в Олександрійському районі опалюються саме твердим паливом –  а це 15 шкіл. Ще 9 шкільних котелень працюють на газу, 2 мають централізоване опалення, і одна - на брикетах та пілетах.

Детальніше читайте на офіційній сторінці «Сільського вісника».
 
Фото – умовне.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...