суботу, 29 липня 2017 р.

Як у чужомі місті роздрукувати файли зі смартфону?


Сучасна молодь активно користується IT-технологіями. І я – не виняток, бо також із задоволенням використовую смартфон на платформі Android

Його головна перевага – багатофункціональність. 

Це класний девайс за допомогою якого можна слухати музику, фотографувати, знімати відео, набирати тексти, користуватися соціальними мережами й іншими інтернет-ресурсами, а також виконувати різні фінансові операції, й багато іншого.

Що казати, я намагаюся по-максимуму використовувати всі технічні можливості смартфону. Хоча український ринок IT-технологій сьогодні переповнений і набагато крутішими та просунутішими пристроями, ніж мій, але не завжди ними можна скористатися у повній мірі. І я особисто в цьому пересвідчилася. А як саме - читайте далі!
Кожного літа у планову відпустку я їду з сином з Олександрії на чергове обстеження до Кропивницького. Тиждень, а то й два, ми знаходимось в обласній дитячій лікарні. Цей рік не став винятком.

З-поміж різних процедур та оглядів кожного року Саші необхідно проходити й УЗД-діагностику. Але цього разу черга на неї виявилася надто довгою і щоб прискорити цей процес я мала надати лікарю результати попередніх обстежень. Окремі з них у мене були з собою у паперовому вигляді, а інші  - в електронному - на смартфоні. Тож їх потрібно було просто роздрукувати. А це й виявилося проблемою…
Хоча у Кропивницький їздити мені доводиться частенько, але саме місто я погано знаю, тож помізкувавши, спершу вирішила йти туди, де сканують документи і роблять їхні ксерокопії. 

Зайшла в одне місце, але там мені відмовили, тому, що в них не було комп'ютера. В іншому - не знайшлося нормального принтера, а в третьому - він виявився недіючим. 

Мої пошуки тривали і я знайшла ще одну установу, де роблять ксерокопії, але її працівник не вмів і побоявся роздруковувати файли зі смарфону.

А далі - я знайшла людину, котра згодилася мені допомогти. Однак її комп’ютер взагалі не розпізнав мого мобільного пристрою. 

І так, врешті-решт, я оббігала з десяток різних спеціалізованих установ, але марно. Зарадити мені там не змогли.
 
Втративши надію, я випадково наткнулася на фотоательє, де все й вирішилося. Працівник закладу скинув файли зі смартфону через Bluetooth на стаціонарний комп’ютер і таким чином я отримала необхідні роздруківки. 

Зрозуміло, що всі ці пошуки забрали в мене багато часу й сил, однак вони були того варті, адже стали безцінним життєвим досвідом! Цікаво, а чи потрапляли ви в якісь подібні ситуації? І як з них виплутувалися? Поділіться досвідом!

Фото - пошук Google.






2 коментарі:

  1. Я делаю так: со смартфона в облако ( Гуго диск) от туда открываю на любом компьютере где есть интернет. В Кропивницком у врача нет возможности посмотреть документы в интернете? Что пришлось 10 контор оббежать?

    ВідповістиВидалити
  2. Так трапилося, що і нашому урологу і ендокринологу вже за 65-ть. Компів у педіатрії немає, заморочуваться нічим не хочуть, мовляв, ідіть - зробіть самі. Я теж розумію, що це хвилинна справа. Але люди до неї не пристосовані. Хоча, щоб вирішити питання, можна було підти різними шляхами. Наприклад, у лікарні звернутися в приймальню до секретаря, або скинути електронкою знайомим чи колегам,щоб роздрукували. А я пішла іншим шляхом/ До речі, як повернулася з Кропивницького, то вже й почала користуватися Гугл диском, раніше чомусь його ігнорувала, а річ,насправді, дуже гарна!

    ВідповістиВидалити

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...