пʼятницю, 25 серпня 2017 р.

Дівчинка без нирок бореться за життя і потребує допомоги

«Ми продаємо все, що маємо у господарстві. Витратили всі заощадження і ті кошти, що зібрали сусіди. - каже 53-річна пенсіонерка Лідія Ткаченко з Київщини. – Наразі здаємо корову. А де ще брати гроші - не знаємо, тож звертаємося до людей: - Українці, християни, люди з добрим серцем, допоможіть нам врятувати нашу дитину».

У 14-річної Валерії Поліно, онуки Лідії Василівни, раптово відмовили нирки. І при чому обидві! Зараз  дитина в «Охматдиті». Знаходиться на гемодіалізі, тобто замісній нирковій терапії.

Доглядає за нею крім лікарів лише бабуся. Батька у Лєри немає. А мама, сама виховує ще двох малих дітей, тож наразі поїхала до них – у маленьке село на Хмельниччину.

«Допомоги чекати нема звідки», - констатує Лідія і додає, що  півтора місяці тому Валерії раптово стало зле. - Спершу лікарі діагностували у неї апендицит. А коли стан малої погіршувався, то з Хмельниччини її терміново доправили в «Охматдит», де й виявили ниркову недостатність». 

Зараз дитина знаходиться у тяжкому стані. На тиждень її лікування витрачається щонайменше 12 тис. грн. Кожна копійка у родини на рахунку. І кожна може врятувати маленьке життя!

Карта Приват банку: 5168 7573 2878 6563, на ім’я Лідії ВасилівниТкаченко.
Контактний тел: 096-017-68-14.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...