середу, 9 серпня 2017 р.

Найкращі ліки від війни: дитячий табір «Дружба» приймає у себе дітей із «зони розмежування»


Зміна в Олександрійському дитячо-оздоровчому таборі «Дружба» триває рівно три тижні – 21 день. Стільки часу тут проведуть діти з так званої «зони розмежування» - 60 осіб, у тому числі 40 з м. Лисичанськ Луганської області та 20 – з Авдіївки, Мар’їнки та Торецька, що на Донеччині. 

Їхнє оздоровлення у "Дружбі" розпочалося тиждень тому,  профінансував його Кіровоградський обласний бюджет, - підкреслює директор табору Валентина Луценко.
З її слів, юні гості зі сходу в Олександрії вже встигли відвідати футбольний матч «Олександрія»-«Астра», безкоштовні білети на який їм передав депутат Олександрійської міської ради Андрій Коломійцев. А попереду на них ще чекає поїздка до сусіднього Світловодського району в зоопарк села Озера та екскурсія до Олександрійського Будинку футболу, а також багато нових емоцій та нових вражень.

Між іншим, їм тут забезпечене 5-тиразове харчування, 3-4-5-місні кімнати, гарний пляж і колоритна пізнавально-спортивна програма під девізом «Круїз – безвіз».

Щодня школярі-учасники табору умовно подорожують в одну із країн світу, і дізнаються про її традиції, звичаї та навіть про якісь чудернадські особливості. А разом з тим беруть активну участь у спортивно-масових заходах та різноманітних рухавках й конкурсах. У тому числі «Пірати карибського моря», гумористичне шоу «Розсміши коміка», «Конкурс краси і талантів – міс «Дружба»-2017», фестиваль «Країна дитячих мрій», Пісенний конкурс «Євробачення», Чеміпіонати табору з футболу, плавання, тенісу чи шашок, та багато іншого цікавого. 

Детальніше про відпочинок у "Дружбі" читайте на офіційній сторінці "Сільського вісника"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...