понеділок, 18 вересня 2017 р.

У Войнівці працює цілодобова «самооборона»


Півтора місяці тому у селі Войнівка, що на Олександрійщині, зявилася своя, так би мовити, «домашня» самооборона.  Сформували її 15 місцевих жителів на чолі з Олександром Михайликом. Кажуть, що охороняють село і прилеглі до нього території, бо ситуація напружена. Опікуються правопорядком. І мають вже певні здобутки. 

«Допомогли, - говорить Михайлик. - мешканці села виселити з її домоволодіння осіб ромської національності. Вони жили там незаконно. Припинили безкарну вирубку лісопосадок. Виявили крадіїв та передали їх до правоохоронних органів. Сприяли у похованні одиноких».

У разі потреби до місцевої «самооборони» може звертатися кожен войнівчанин. Цілодобово працює телефон «гарячої лінії»: 068–836–17–84. Або телефон керівника: Олександр Іванович Михайлик – 099-937-81-56.

«Навіть якщо до нас прийдуть з проханням принести води чи напиляти дров, — ​ каже, — ​не відмовимо».

У планах – відновлення пішохідних переходів біля Войнівської школи та клубу. Там же планують облаштувати необхідні дорожні знаки.

Детальніша інформація -  на офіційній сторінці «Сільського вісника».

Фото – О. Михайлик. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...