пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Танок наречених було важко танцювати



«Перед весіллям я упав з мотоциклу, трохи травмував ноги, тож танок наречених було важко танцювати», – каже 31-річний киянин Олексій Гаврись, засновник столичної Школи аргентинського танцю «Ідеальні обійми».  Нещодавно побрався з 23-річною киянкою Ольгою Валейкою.

Познайомилися молодята у столиці на одному з вечорів аргентинського танго. – Випадково, - каже Олексій. – А потім кілька років зустрічалися, і торік, 30 грудня, я зробив Олі пропозицію. За півроку побратися. Весілля відгуляли двічі.
Готувалися до нього недовго. Часу бракувало. - У нас же постійні тренування, - продовжує танцюрист. - Сукню Олі вибрали дуже швидко. Оглянули кілька варіантів. Зупинилися на класичній білій, що чудово пасувала. А от мені, навпаки, довго шукали костюм. Не могли знайти підходящий. У мене ж зріст – 1,86 см і вага сто кілограм, трішки зайва. Хотів купити щось яскраве й оригінальне, а придбав класичний костюм від Вороніна.

Весілля молодята спершу відгуляли у столичному ресторані «Верховина» на сорок осіб, а потім разом зі своєю танго-спільнотою. 

Танці Олексій Гаврись викладає з 2013-го. А Ольга до викладацької справи долучилася трішки пізніше. Рік тому він заснував власну школу. Для бійців АТО викладав безкоштовно. 

 Фото - Ольги Валейки


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...