неділю, 26 листопада 2017 р.

Ми самі визначаємо коло своїх інтересів і вподобань


Ми приходимо у цей світ без нашої волі. Не вибираємо батьків, учителів чи колег. Але маючи здоровий глузд самі визначаємо коло своїх інтересів і вподобань.

Такими для мене є реалізація задумів «Моя Україна. Ми – Українці». За рік посиленої та наполеглевої праці інтелектуальне надбання виправдало себе на усі 100%.

Втім для його подальшого розвитку потрібні додаткові знання, досвід й комунікація з обізнаними та високо-розвиненими людьми. Важливим також є  інтеграція блогу у щось більше. 

Підтримкою інклюзії (з англ. - виключення з правил) та бізнес-ідей ініціаторів-початківців в Україні сьогодні успішно опікується проект ПРОМІС. На жаль, жодного відношення до Кіровоградщини немає. (Міста-партнери лише на Полтавщині, Запоріжжі, Вінниччині та Франківщині). Потрапити на їхні заходи можуть не всі охочі, але для мене це було принциповим рішенням!


Аспектами впровадження інноваційних проектів з нами - учасниками конференції - цими днями ділилися експерти з Канади, Ізраїлю, Македонії, Грузії та України.  

Мої співвітчизники зокрема розповідали про те,  як за короткий проміжок часу їм вдалося зреалізувати власні задуми й стати успішними. 

Ось деякі найбільш вражаючі історії успіху:

27-річна Анна Іваничева зі Львова створила соціальне підприємство з виробництва фіто-чаїв «Майстерня мрії». Волонтерка соціалізувала людей з розумовою неповносправністю у суспільство. Та продовжує розвивати їхні таланти і привчає до праці. Результат наполегливої роботи - виробництво готової продукції.

29-річний Леонід Остальцев із Києва відкрив піцерію не схожу на інші. У ній не лише годують, а й допомагають ветеранам АТО.  10% доходу йде на допомогу фронту. При піцерії діє "Соціальне бюро Ветерано", яке займається психологічною адаптацією колишніх бійців.  

Вільним простором для творчих людей у Бердянську стало Перше Антикафе "ЧАС Є!". Його започаткувала креативна менеджерка та інтелектуалка Ксенія Клейнос, 35 років. З однодумцями зреалізувала також ідею фестивалю-анімації "Равлик-фест", що став всеукраїнським.

Кожен із цих людей не чекаючи на диво, продовжує натхненно працювати, аби якісно змінити своє життя. Кожен підвищує свій рівень, набирається досвіду, моделює нове оточення. А головне, сам визначає коло своїх інтересів та вподобань!

Фото - ПРОМІС. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...