неділю, 17 грудня 2017 р.

Олександрійців та гостей міста запрошують на сімейні фотосесії






















 До неймовірного родинного і товариського фотопроекту олександрійців та гостей міста сьогодні запрошує Палац урочистих подій (комунальне підприємство, що належить Олександрійській міській громаді). Позитив, море свіжих емоцій та гарні світлини чекають тут на Вас!

У Палаці створено дві авторські фотозони. Одна – зимова, інша – весняна. Обидві спеціально розроблені декораторами закладу. Година їх використання коштує 130 грн.
На фотозйомку можна прийти, як всією сімєю, так і разом з друзями - однокласниками чи колегами. Тут вийдуть чудові фото для закоханих і їхніх батьків. Підлітків чи дітей, та навіть зовсім маленьких карапузів.

Родинна фотосесія стане для вас гарним відпочинком. Додасть настрою і збереже чудові спогади про незабутній Новий рік!

Деталі за тел.: 098-99-793-25 або 7-37-09.  

Також у Палаці проводяться церемонії одруження, обряд імянаречення, різноманітні корпоративні свята, конференції та виставки.

"Хто сказав, що щасливим можна бути тільки раз?, - наголошує Тетяна Шуткіна, керівниця Палацу. – Свята у нас проходять дуже неповторні, і мають різну спрямованість. Організовували "рожеве", "порцелянове" та "срібне" весілля. Мали гарні дитячі заходи". 

Послугами Палацу (м. Олександрія, пр. Соборний, 50) сьогодні користуються не лише місцеві мешканці. "До нас з радістю приїздять жителі з сусідньої Знам’янки, Кременчука, Кривого Рогу та Харкова. А також Світловодського, Петрівського та Олександрійського районів. І найближчих сіл – Диківки й Пантазіївки. Двері відкриті для всіх", - підкреслює Тетяна.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...