четвер, 28 грудня 2017 р.

У творчості бачу не лише свій під’їзд, двір чи вулицю


Жоден день цього року не був легким. І часто додавав нових викликів. Але зібравшись духом – я йшла! Не тішилася ілюзіями. Не боялася змін. Не поступалася обставинам. І надто цінувала схожих.

Особливо ж заглиблювалася у творчість. У ній я бачила не лише свій під’їзд, двір чи вулицю. У ній світ не мав кордонів. Хоча кожен з нас вимірює пройдені дороги лише частиною власної дійсності.

Працюючи кореспондентом Олександрійського районного часопису «Сільський вісник»,  я не цуралася справи. Та бралася за неї з повною відповідальністю.

За рік газета мала 52 випуски. У ній опубліковано понад 200 моїх матеріалів. (без врахування інших авторів). Всі різножанрові: інтерв’ю, статті, опитування, замітки, новини.  
Рік успішно вела авторський блог. Опублікувала більше 150 постів. Деякі писалися легко й швидко. Інші – збирала по-крихтах, докладаючи багато часу і зусиль. Продовжую цю роботу. Пишу про новаторів, народних майстрів, умільців та фахівців своєї справи.

Побувала на 20-ти інформаційно-комунікаційних заходах. Деякі були пов’язані з професійною діяльністю, а решта - з іншими інтересами.

Додала у коло свого спілкування унікальних людей. Та людей, з неординарними поглядами на життя. Позбулася шаблонів і стереотипів. І зрозуміла: найбільша життєва цінність - час. Людське життя надто коротке, щоб витрачати його на пусте.
І далі…у творчих пошуках стримувати себе не збираюся. Зупинятися на досягнутому - не налаштована. Вірю: 2018 рік буде кращим, ніж 2017-й. Вважаю: все у нас буде добре. З наступаючими святами Вас друзі, колеги, читачі!

Фото - умовне. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...