неділю, 14 січня 2018 р.

Олександрійські підприємці активно інвестують в молодь



Щоб гроші ефективно працювали, то місцеві виробники дієво вкладають їх у молодь. І у такий спосіб грамотно долучають її до реалізації нових стартапів та цікавих ідей.

Кілька таких прикладів виявила під час учнівського форуму «Патріот-fest». Днями пройшов в будинку Футболу в Олександрії. Згуртував 30 школярів - активістів молодіжного табору «Патріот» та лідерів місцевого парламенту дітей.

Кращі колективні ініціативи учнів Користівської та Шарівської шкіл на форумі відзначені сертифікатами у 2 тис. грн. А це означає, що протягом року школярі зможуть реалізувати власні проекти. Фінансово їх підтримали аграрні підприємства ТОВ «Колос» та ПАТ «Шарівське».  

Час і ресурси в активну молодь вони вкладають не впершеПро це, вручивши сертифікати, зазначив Павло Фесюк, комерційний директор «УкрАгроКом», й ідеолог молодіжного руху на Олександрійщині. Говорив також про успішність, поставлені цілі, грамотних фахівців, індекс щастя й багато інших концептуальних речей. 

Тему продовжили фахівці ТОВ «Колос» та ПАТ «Шарівське».

Цікаво про виробництво хліба розповіла німкеня Габбі Добріх - МП «Неємія» з Протопопівки.


Учні також спілкувалися з найбільш досвідченими молодими фахівцями з різних підприємств краю. Це був живий діалог, що проходив у форматі комунікаційних сесій. Одночасно тривав у кількох аудиторіях. І був спрямований на профорієнтацію старшокласників.

Своїми успіхами з молоддю тут поділилися: маркетолог, юрист, вчитель, журналіст (я теж), технолог, ветлікар та інші.

Потім пройшла подіумна дискусія «Активна молодь та її місце в громаді» за участю представників місцевого самоврядування.



По завершенню колових сесій на учасників чекала практична ділова гра «Створення портрета професіонала».

Закінчився форум святковою вечерею та дискотекою від студії «PRAZDNIK».  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...