суботу, 16 червня 2018 р.

В Олександрії пройдуть безкоштовні документальні кінопокази



Днями олександрійські митці і активісти галерії «VashArt» презентували громадськості проект документального кіноклубу Docudays UA – «Канікули з користю». 
Також побувала на цьому заході і дізналася, що кожної неділі упродовж липня-серпня о 17.00 год у приміщенні  «VashArt» (за адресою: м. Олександрія, вул. Чижевського, 8) триватимуть  безкоштовні покази  документальних фільмів, яких немає у загальному доступі. 

Охочі переглянути унікальні кінострічки матимуть змогу обговорити їхній зміст. У рамках проекту передбачені публічні дискусії. 

На день Незалежності місцеві митці обіцяють влаштувати городянам цікаве кіно-паті та організувати живу бібліотеку і перегляд фільму «Боротьба Джамали». 

Вже найближчим часом здійснять два виїзні кінопокази: один  для школярів-учасників табору "Патріот" у село Шарівка, інший - активістам мікрорайону "Перемога".

Як відомо, за сприяння дніпропетровської ГО Центр «Тамариск» і Національного Фонду Демократії, «VashArt» отримала міні-грант у розмірі 52 тис. грн. На ці кошти планує придбати кінопроектор, екран та деяку оргтехніку. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...