четвер, 14 червня 2018 р.

Американські бургери та японські суші для справжніх гурманів в Олександрії



Понад 70 найменувань суші і до 10 видів бургерів пропонує єдиний у місті суші-бургер бар. Зараз працює на Покровському ринку, 6, але у планах перенести заклад у центр. Вирізняється  вишуканою східною та західною кухнею. 

Суші тут просякнуті ароматом море-продуктівцілющими спеціями і приправами. Наповнені делікатесною рибою та вугром, завезеними винятково під замовлення. На даний час у них найпопулярніші два набори сетів «4 дракони» та «Філадельфія». Найдешевший вартістю 126 грн.
У барі найширший  вибір бургерів (від 25 грн за штуку). Усі виготовлені за традиційними американськими рецептами. У них додають відбірне натуральне м'ясо і спеціальні соуси, а також ретельно підбирають булочку. 


Котлета у бургері тільки з натуральної яловичини. А якщо вона відсутня, то основне  наповнення - червона риба.  Цей асортимент задовольнить смаки справжніх гурманів. Та й уся продукція пройшла довгий шлях розвитку від простої їжі до популярної ресторанної - екстракласу.

У порівнянні з місцевими піцеріями, ціни тут досить демократичні, а асортимент - один із найрізноманітніших. Давно став улюбленим у різних куточках світу, і  Україні. Дозволяє влаштувати справжнє свято шлунку.  
Бар працює з 9.00 до 20.00 год. без вихідних. 

Тут можна замовити недорогий бізнес-ланч. Приходьте за новинками, або телефонуйте.: 068-000-1805 або 050-100-0214.

По місту діє доставка суші-бургерів місцевою службою таксі. У будь-який зручний для вас час, замовлену продукцію люб’язно привезуть вам додому.
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...