суботу, 25 серпня 2018 р.

Стежу за своїм раціоном, геть відмовилася від цукерок



Відколи зайнялася гімнастикою, повністю відмовилася від солодкого. Вдома повно цукерок, бо брат і сестри люблять. Мені ж весь час доводиться боротися із собою: яку шафу не відкрию, там завжди лежить щось смачне, — розповідає — 12-річна Валентина Саркісова з Києва. 

Навчається у школі художньої гімнастики Дерюгіних. Є наймолодшим членом збірної України.
Гімнастикою зайнялася у 3 роки, — продовжує. — Тренуюся щодня. Вихідних майже не маю. Лише зрідка дозволяю собі в неділю довше поспати. У гімнастичній залі проводжу понад 12 годин на добу. Через це доводиться допізна писати конспекти, а шкільні предмети здавати екстерном. Утомлююся, та гімнастику лишати не збираюся. Прагну досягнути максимальних вершин у цьому виді спорту. —.

Дівчинка двічі ставала чемпіонкою України з художньої гімнастики у групових вправах, тричі — чемпіонкою Києва в особистому заліку.
.
Іноді, щоб ідеально виконувати якусь вправу, доводиться відпрацьовувати її по два місяці, — каже Валентина Саркісова. — У щоденнику записую, як почалося тренування, з яким настроєм зайшла до зали, які помилки допустила і що зробила, щоб їх виправити. Також завжди фіксую свій режим. Щодня прокидаюся о шостій ранку. Іноді це важко. Щоб не проспати, ставлю два будильники. Постійно стежу за своїм раціоном. Відчуваю навіть один зайвий кілограм — гімнастичні вправи стає виконувати важче. —

Гімнастка мріє стати олімпійською чемпіонкою, а потім — зайнятися тренерською роботою.

Маю гарні задатки від природи, кажуть тренери, — додає Валентина Саркісова. — Та я знаю, жодні природні дані не дозволять досягнути високих результатів, якщо у спортсмена не буде сили волі та характеру. 

Фото - ФБ.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...