суботу, 11 серпня 2018 р.

Через «Атошні знайомства» побралося півсотні пар





























Чотири роки тому майстер ­макіяжу 33-річна Наталія Коваль із Дніпра створила в мережі "Фейсбук" групу "АТОшні знайомства". За цей час одружилися більше сотні її учасників.

Влітку 2014-го ми з подругою очолили волонтерський рух у Дніпрі, — розповідає Наталія Коваль. — Під час поїздок у зону АТО побачили, що військовим, переселенцям та волонтерам важко знайти близьку людину, бо психологічно вони відрізняються від тих, хто на "гражданці". Вирішила створити для них групу. Одним із перших пост розмістив атовець Дмитро Клепіков: "Симпатичний бандерівець шукає симпатичну бандерівку". Йому відписало багато жінок. Відповів одній. За тиждень зробив пропозицію.

Спершу Наталія була адміністратором спільноти. Зараз цю роботу виконують шестеро волонтерів.

Сама додала перших 500 учасників. Зараз їхня кількість перевищує 70 тисяч. Один хлопець ніяк не міг познайомитися з дівчиною, яка сподобалася. Питав у адміністраторів поради, як це зробити краще. Врешті зважився. Недавно відгуляв весілля. У групу додаються й жителі інших країн. Серед учасників багато колишніх дніпропетровців, які зараз проживають в Іспанії, Італії чи Німеччині. Щодня адміністратори групи отримують величезну кількість повідомлень. Люди дякують.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...