пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.

Олександрія стане майданчиком для популяризації духової музики



Днями побувала на виступі Олександрійського духового муніципального оркестру «Ліра» у ПК «Світлопільський». Слухала класику, джаз і деякі оркестрові речі. Була дуже вражена почутим. І кілька днів обмірковувала. 
























Потім з'ясувала, що у 60-ті роки минулого сторіччя в нашому місті існувало більше десяти духових окрестрів. Вони користувалися популярністю серед місцевих. Діяли при школах та різних підприємтсвах. 


У ті часи в місті часто організовувалися оркестрові концерти. Але зараз цього не роблять, хоча у нас працює п’ять духових оркестрів. Це муніципальний оркестр «Ліра», оркестр Нацгвардії ВЧ №2269, два дитячі (при Олександрійській та Димитрівській музичних школах) і оркестр педколеджу. Всі достатньо професійні.



УКропивницькому  щороку проводять дні духової музики. Чому б і нам ідею не запозичити та не організувати у себе фестиваль? Це стане родзинкою міста і привабить сюди музикантів із сусідніх регіонів. Олександрія стане спільним майданчика для популяризації духової музики у центрі країни. Давайте разом впровадити у життя цікаві ідеї!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...