неділю, 11 грудня 2016 р.

Мильні тістечка, квіти і шампанське – новорічний ексклюзив від талановитої олександрійки

Олександрійка  Юлія Ковальчук виховує сина, любить подорожувати, читати книги, водити автомобіль та …варити косметичний крем і мило. За два роки мило- та кремоваріння у творчому доробку молодої майстрині зібралася чимала колекція унікальної продукції.

Тут вам і різноманітні натуральні крема, і натуральне мило різної форми. Найбільшим попитом серед споживачів сьогодні користуються кумедні мильні ведмедики, сніговички, торти та квіти. А ще ...пляшечки шампанського. 


Весь свій оригінальний асортимент олександрійка виготовляє на спеціальній кухні. І використовує для того переважно натуральні інгредієнти. Має вже й чимало поціновувачів, яких не перестає дивувати. 

А   почалося все з маленького брусочка мила, виготовленого для рідні.
«Першим моїм «творіння»  був перевар із промислової основи, яку придбала в інтернет-магазині. Щоб виготувати мило, його треба було подрібнити, потім розтопити на водяній бані та добавити всіляких «корисностей» і барвників, а далі розлити у спеціальні форми. Це не складно. Тут головне, - гарна фантазію, уява і бажання щось зробити», підкреслює майстриня. 




Мистецтву миловаріння Юлія вчилася поступово. Непомітно дійшла до виготовлення мила «з нуля», яке потребує певної майстерності. «Спершу просто збирала всю інформацію, вивчала теорію, знаходила найбільш вдалі та цікаві рецепти. А потім – почала практикувати», - відзначає олександрійка.



Необхідні для виготовлення мила інгредієнти (масла, ароматизатори та барвники) олександрійка купує через німецькі, французькі та італійські інтернет-магазини, а дещо, приміром, трави, квіти чи плоди, – заготовляє сама. 

Очевидні й переваги її товару. Зокрема, природні інгредієнти, індивідуальний та унікальний підхід до кожного рецепту, оригінальна форма та дизайн.  


Наприклад, для виготовлення ексклюзивного мила вона використовує виключно складні 3-D форми, які купує через глобальну мережу.




Мило «з нуля» створює холодним та гарячим варінням. Має у доробку чимало різновидів. 





Зокрема, соляне – з великим вмістом морської солі (ідеальне для жирної та комбінованої шкіри).  Молочне – зварене на молоці. Кастильське – на оливковій олії, «алеппське» з додаванням олії лавру. Є мило на вині, з медом, шовком, ромашкою, тощо. 


Безкінечний простір для фантазії, який реально побачити в магазині «РЕАЛ» в Олександрії, по вул. Приймакова, 9 (орієнтир– Олександрійське училище культури), або на офіційній сторінці Юлії Ковальчук в глобальній мережі - 
http://ju-di.etov.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...