неділю, 7 листопада 2021 р.

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам, і вашим вихованцям.

Тут вибір продукції не обмежується лише попонками та комбінезонами. А на чотирилапих модників чекають стильні дощовики, кокетливі костюмчики і оригінальні  кофти та шапки на будь-який смак.


Незважаючи на те, що Тетяна сама мешкає у Миколаєві, локація її роботи поширюється на всю країну. А це означає, що ваші улюбленці будуть одягнені з голочки, де б вони не знаходилися, причому за доступною ціною. Для цього варто просто оформити заявку і замовити першу покупку на фейсбук-сторінці Тетяни.

«З кожним роком на вулиці ви можете зустріти все більше і більше собак, одягнених у комбінезони, гарні кофти, жилетки та ботинки, - каже Таня. - І у нас ви знайдете зручний та практичний одяг та взуття для маленьких собачок. Пікенесів, болонок, йоршерських терєрів, тощо.

Мова йде про зимові комбінезони, теплі жилетки, дощовики, кофти, майки. Ми пропонуємо доступні ціни і широкий асортимент та доставку по всій країні. Як же правильно вибрати одяг для собаки? Треба написати перелік замірів для його правильного вибору. А саме вказати довжину спини собаки від хвоста до холки, потім розмір її шиї, та об’єм тулупа під грудьми. І все це написати в приватні повідомлення на фейсбуці, де нас можна знайти.

Загалом у нас представлено кілька десятків стильних та зручних моделей одягу для маленьких собак. Дизайн зразків радує свіжістю ідей і матеріалами, приємними не тільки на вигляд, але і на дотик».  

У Тетяниному ательє можна замовити будь-які готові вироби. Своїм покупцям вона пропонує недорогі покупки на всі випадки життя. Чому доступні ціни? Тому що її ательє співпрацюємо з виробниками. Проте доступна ціна жодним чином не позначається на якості. Переконатися в цьому легко: треба просто купити одяг собаці, і тоді ви неодмінно станете її постійним клієнтом!

Фото - Тетяна Борисова.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...