четвер, 18 жовтня 2018 р.

Під час футбольного матчу триватиме акція на підтримку Руслана Гаврилова



21 жовтня, під час футбольного матчу «Олександрія» – «Карпати», на стадіоні "Ніка" триватиме збір коштів на лікування онкохворого олександрійського журналіста Руслана Гаврилова. 

Біля обох центральних входів стадіону розташуються місцеві волонтери, які збиратимуть цю допомогу. З натовпу вирізнятимуться окремою символікою, яка підкреслить: акція організована заради порятунку життя і здоров’я відомого журналіста. Про це розповідає голова Олександрійського осередку НСЖУ Ірина Балашова.

Більшість городян знають Руслана Гаврилова, як члена Національної спілки журналістів України, газетяра та телевізійника. Не один рік веде найбільш популярний електронний блог міста й області -  «Моя Александрия».

Нещодавно йому діагностували рак легень. Три тижні знаходиться у Кіровоградському обласному онкодиспансері. Перебуває на обстеженні і лікуванні, на яке щодня витрачаються чималі кошти.

Охочі підтримати 41-річного журналіста можуть долучитися до благочинної акції під час самого матчу або перерахувати кошти на  його картку: ПриватБанк: 5168 7427 1340 8619  Гаврилов Руслан Валерійович.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...