четвер, 20 жовтня 2016 р.

Юні олександрійці успішно опановують сучасні японські практики (фото)



До  півсотні юних олександрійців сьогодні успішно опановують найсучасніші японські навчальні практики, що поліпшують їх розумові та інтелектуальні здібності. 

З неабияким інтересом та запалом діти вивчають всі тонкощі і секрети успіху своїх однолітків з далекого Сходу. А відбувається це у процесі навчання у приватній школі усного рахунку «Соробан», що ось вже майже місяць практикує в Олександрії.


Заклад унікальний саме застосуванням спеціальної японської методики тренувань мозку з практичним використанням класичних рахівниць. 


З  одного боку все досить просто,  а з іншого «Соробан» сьогодні - це симбіоз старих японських знань у поєднанні із сучасними мультимедійними засобами.
У чому ж практичний бік навчань? Як розповідає керівник олександрійського відділення школи «Соробан» Інна Нежевенко, раз на тиждень малеча працює з досвідченим і прогресивним тренером-педагогом у самій школі, а решту часу - навчається дистанційно, вдома на комп’ютерах чи планшетах у онлайн-програмі «Дідусь Соробан». Унікальну японську методику маленькі олександрійці засвоюють під пильним контролем постійного тренера Лілії Бондаренко.

Загалом,  комплекс занять в «Соробані» на місяць для олександрійців коштує - 600 грн, тоді як, приміром, для киян – ця сума значно вища і складає 1400 грн., а для дніпропетровчан – 1100 грн,  кіровоградців - 800. Фактично найнижчі ціни діють тільки в трьох українських містах (Нікополі, Світловоську та Олександрії). Це не впливає на якість послуги, бо скрізь вона однакова. А ціни варіюються в залежності від рівня достатку городян.



У вартість послуги входить комплексне навчання – це фактично вісім практичних занять з тренером, доступ до комп’ютерної програми для щоденних тренувань,  додаткові підручники і спеціальні рахівниці, онлайн-контроль учнів педагогом, технічна підтримка сайту «Дід Соробан» та невеличкі спеціальні заохочення.


На  даний час у «Соробані» сформовано чотири повноцінних групи по 10 -12 учнів у кожній.

На  уроках, що проходять у вигляді пар (модулів), тренер в обов’язковому порядку подає новий матеріал, закріплює його і відточує майстерність своїх вихованців, та дає домашні завдання.

Заняття в молодшій групі (а це діти віком від 5 до 6 років) тривають 35 хв. з короткою перервою між ними. У старшій  - (вік від 7 до 11 років) відповідно  45 хв.

Вдома учень щодня тренується у комп’ютерній програмі «Дід Соробан», на що витрачає орієнтовно 15-20 хвилин. І процес цей так само дистанційно контролює тренер. А при потребі ще й корегує.

Під  час комбінованих занять юні олександрійці вчаться дуже швидкими темпами рахувати складні числа. Навіть в уяві. Допомагають їм у тому прості японські рахівниці, а паралельно планшети і комп’ютери з програмами. Така специфічна методика сприяє послідовному розкриттю секретів успіху їхніх однолітків із далекої Японії.

Школа усного рахунку «Соробан», як наголошує тренер закладу Лілія Бондаренко,  - це подвійні стандарти в освіті (наочні і дистанційні), що дозволяють з ранніх літ розвинути в дитини нестандартне мислення, вміння швидко реагувати в прийнятті рішень, легко запам’ятовувати, концентрувати свою увагу, бути впевненими і так інше. А ще методика сприяє швидкому виявленню творчих нахилів та загального потенціалу у дітей.

Повний курс навчання у «Соробані» триває 2 роки, але перші результати видно вже за місяць.

Від самого початку японська практика вчить дітей ефективно оперувати в обрахунках великих чисел і, що найбільш вражаюче, робити це усно. На перший погляд то доволі складний процес. Але кожен, хто завітає в «Соробан» на місці пересвідчується, що методика дозволяє з ним справитись. І фактично кожен може знайти там для себе і своєї дитини щось дуже цінне, корисне і актуальне. Те чого, не запропонує жоден навчальний заклад міста.



Наскільки  мені відомо, із країни Східного Сонця в Україну «Дідусь Соробан» прийшов три роки тому. Нині аналогічні школи успішно практикують у всіх обласних центрах. А на Кіровоградщині такі тепер є і в Олександрії та Світловодську.

Загалом,  по Україні мудрий японський наставник об’єднує понад 5 тисяч юних вихованців.  Деякі батьки в Олександрії сьогодні цікавляться, чи є можливість пробних навчань в "Соробані"? Чи реально подивитися і зрозуміти, як це працює і чи підійде ця методика їхнім дітям?



Керівник  місцевого відділення «Соробан» Інна Нежевенко повідомляє, що такі можливості у закладі і, справді, передбачені. Окрім того, плануються ще й промо-уроки. Телефонуйте, приходьте до школи і вам про все це детально розкажуть.  


Школа усного рахунку «Соробан» в Олександрії працює за адресою: пр. Соборний, 126А (орієнтир ТЦ «Горняк» поряд з магазином «Комфі», на першому поверсі семиповерхівки). Набір дітей триває постійно. Заняття проходять у четвер, п’ятницю та суботу з 10.00 до 12.00 години. Працює школа без вихідних.

З усіх додаткових питань звертайтесь до керівника олександрійського відділення «Соробан» Інни Нежевенко за тел: 066-933-88-34 або 068-550-45-70

Тренер закладу Лілія Бондаренко, тел.: 073-445-88-71

Запис на навчання також здійснюється на офіційній сторінці «Соробан» http://soroban.com.ua/aleksandriya/ Додаткова інформація є і в соцмережах: ВК та ФБ





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...