понеділок, 12 грудня 2016 р.

Дітей учасників АТО запрошують на безкоштовні розвиваючі заняття


Дітей  олександрійських учасників АТО віком від 5 до 7 років запрошують на безкоштовні  розвиваючі заняття, які розпочнуться в місті вже за тиждень,  22 грудня. Проходитимуть вони в спеціально облаштованому приміщенні за адресою: м. Олександрія,  пр. Соборний, 126А, кім.2 (орієнтир – магазин «КОМФІ»).

«Для підготовки дошкільнят є все необхідне, треба тільки зібрати охочих» - наголошує ініціатор та натхненник благочинної акції - небайдужа олександрійка, дружина учасника АТО і фаховий педагог - Альона Башкалова.


Безоплатні заняття проходитимуть раз на тиждень – щочетверга. Триватимуть по півтори години.
Працюватиме  дві групи. Молодша «Розвивайки», куди запрошують діток віком від 5 до 6 років, та старша «Крок до школи» - від 6 до 7 років відповідно.  

Дітки, які відвідуватимуть ці групи, зможуть опанувати ази математики й української мови, а також займатимуться логічними, рухливими та розвиваючими вправами.

Більш детальну інформацію про це можна отримати у керівниці обох груп -Альони Башкалової. Звертайтесь за тел. 098-033-29-16 або 095-730-13-39. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...