пʼятницю, 23 грудня 2016 р.

Радикали допомогли олександрійській школі з ремонтом комп’ютерів



Ремонт і налаштування комп’ютерів для Пантаївської школи №16 нещодавно зорганізував Олександрійський осередок Радикальної партії Олега Ляшка. Про це автору блогу «Моя Україна. Ми – українці» повідомляє директор закладу Наталія Волкова.

Зі слів керівниці, дев’ять комп’ютерів, що знаходяться на балансі закладу, потребували ремонту, а ще три - програмного забезпечення (бо нещодавно були передані Олександрійським міським відділом освіти). Проте коштів на їх ремонт та відновлення навчальний заклад не мав. Тому директорка звернулася за підтримкою до селищного голови Ігоря Бульби, а той до партійних активістів.

Останні залучили до вирішення проблеми місцевого підприємця Романа Холявка, який за короткі терміни виконав всі необхідні роботи. Техніка вже повернута до школи. Триває повноцінний навчальний процес.

Отож пані Наталя висловлює щиру вдячність всім, хто долучився до благочинної справи. А також повідомляє, що не залишаться осторонь і самі школярі. Зараз діти виготовляють українські прапорці з вишитою національною символікою, які невдовзі передадуть благодійникам. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...