неділю, 25 грудня 2016 р.

Журналістів з усієї України, які найкраще висвітлюють децентралізацію, об’єднала спільна конференція



Журналісти з кожної області, які у 2016-му найкраще висвітлювали децентралізацію  і зокрема «Децентралізаційний марафон», цього тижня були запрошені на підсумкову конференцію в столицю. Кіровоградщину там представили четверо осіб.

У тому числі медіакоординатор проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) Валентина ОСТАПЧУК, кореспондент Кіровоградського обласного видання «Народне слово» Ірина ТРЕБУНСЬКИХ, головний редактор сайту komora.info (Знам’янка) Оксана ВОЙЧИШИНА, та кореспондент Олександрійського районного часопису «Сільський вісник» і автор блогу «Моя Україна. Ми – українці» Наталія ЛУЦЕНКО.
Відкрив захід, як це й було заплановано, Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко. Та першочергово відзначив регіони, які показали найкращі результати і надали найбільш якісні консультацій в рамках «Децентралізаційного марафону». А такими стала Івано-Франківська та Волинська області. Окремо були підсумовані досягнення в децентралізації за поточний рік, і окреслені пріоритети на наступний. У своїй промові увагу присутніх Геннадій Зубко зосередив також на нагальній необхідності зміни системи управління й стратегічно інтегрованого планування новостворених ОТГ.

По завершенню виступу Віце-прем’єр-міністра, до слова запросили кількох експертів і аналітиків Асоціації міст України. По черзі вони охарактеризували зміни в законодавстві та механізми їх реалізації на базі ОТГ. Зокрема, в питаннях соціального захисту, охорони здоров’я, освіти та інших соціально значимих темах.
До речі, саме на підсумковій конференції я та моя колежанка - Оксана Войчишина отримали свої відзнаки, адже обидві не змогли побувати на нагородженні в Кіровоградській ОДА.  Дипломи нам вручав перший заступник Виконавчого директора Асоціації міст України Олександр Слобожан.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...