середу, 28 грудня 2016 р.

Відома олександрійська волонтерка вітає земляків з Новим роком та Різдвом Христовим










Ось і добігає до кінця 2016-й і ще раз доводить: українці - сильна нація. А ще демонструє, що тільки наполеглива праця, праця для себе, своєї родини, України принесе результат.

І поки ми всі готуємось до цих святкувань, нас щиро вітає Світлана Пальчук, знана олександрійська волонтерка і активіста громадської організації «Союз солдатських матерів та дружин військовослужбовців».
Вона особисто та вся її команда бажає своїм землякам і однодумцям, щоб Новий рік був сповнений нових надій, гарних і радісних моментів, чергових досягнень та здобутків.

Рік непомітно відходить в історію, але й багато чим запам’ятався активістам ГО «Союз солдатських матерів» та видався досить плідним.
Треба сказати, що на Олександрійщині організація працює вже третій рік. За цей час налагоджена тісна співпрацю з різними державними і недержавними установами та організаціями. У тому числі Олександрійським військкоматом, управліннями соцзахисту, волонтерськими об’єднаннями.

«Є тісна співпраця з депутатом Олександрійської міської ради Андрієм Коломійцевим, депутатом Кіровоградської обласної ради - Іриною Чемерис та  народним обранцем Анатолієм Кузьменком, - підкреслює пані Світлана. – Налагоджені контакти з доброчинцями з сусідніх областей та міст, і навіть - сусідніх країн. У тому числі з українською діаспорою в Англії та Новій Зеландії».

Й надалі «Союз солдатських матерів» активно співпрацюватиме з родинами учасників АТО, переселенцями та іншими вразливими категоріями населення.  

Тож окремо Світлана вітає наших військових, які зустрічають світле свято на передовій, а не у затишку рідної домівки. А також однодумців і активістів організації та всіх небайдужих до доброчинства людей. Бажає усім, щоб на своїй Богом даній землі, в наших домівках та серцях назавжди оселився мир, а Різдвяна Зоря — об’єднала нас вірою в самих себе і в Україну!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...