неділю, 15 січня 2017 р.

Спасибі всім, хто підтримує онкохвору дівчинку



Ольга Горбатюк - мама онкохворої 13-річної Віки з села Костянтинівка Олександрійського району - через «Моя Україна. Ми – українці» висловлює щиру вдячність всім, хто відгукнувся на її прохання про допомогу. 

9 листопада минулого року на моєму блозі з’явилася публікація «Дівчинка з Олександрійщини бореться з онкологією і їй терміново потрібна допомога».
Одразу після її виходу на картку Ольги Василівни надійшло 10 тис. грн. А ще за тиждень-два 2 тис. грн. перерахували з благодійного фонду депутата Кіровоградської облради Сергія Ратенка.

Дещо пізніше, за місяць-півтора, як повідомляє пані Ольга, окрему суму коштів перерахувала родина-олександрійців, які про її біду дізналися зі сторінок блогу «Моя Олександрія».

Також фінансово сім’ю Горбатюків постійно підтримує базове агрогосподарство - ТОВ «Колос», яким Ольга Василівна висловлює окрему вдячність (авт.: надали чималу суму коштів). І велике людське спасибі говорить всім-всім, хто до цього часу залишається небайдужим до їхньої сімейної біди.

Нагадаю, що два роки поспіль 13-річна Віка Горбатюк бореться з однією з найбільш рідкісних онкологічних хвороб – пухлиною головного мозку, медуллобластомою.

За цей час вона перенесла 12 блоків хіміотерапії (одна, до речі, в середньому вартує 17 тис. грн.) і була кілька разів прооперована. І наразі після чергових медпроцедур на певний нетривкий час повернулася додому.

Дівчинка щиро вірить, що одужає. І ця світла мить в її житті обов’язково наступить. 

Допомогти їй можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7556 2433 6935 на імя Горбатюк Ольга Василівна (тел:096-95-94-412).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...