неділю, 10 грудня 2017 р.

Олександрійський депутат допоміг митцю реалізувати задумане



Втілити у життя цікаву ідею творчим людям самостійно не завжди під силу.  Часто це потребує ще й додаткових фінансових вкладень. Кілька тижнів тому я розповідала своїм читачам про документальну фото-виставку «Люди минулої епохи», що в Олександрії ініціював місцевий фото-художник Володимир Полудень.

Сьогодні ж хочу повернутися, адже захід викликав у містян неоднозначні відгуки. «І подекуди досить неприємні, - говорить автор. - Дійсно, виставка  отримала назву «Люди минулої епохи», але ж ми ще не пішли. Ми живі.  І нам небайдужа доля сучасників.

Вогню в очах людей того часу, повірте, було значно більше, ніж зараз. Люди розуміли і знали, куди рухаються і що на них чекає завтра. Не шукали заробітків закордоном, бо мали роботу на місцях. Тоді у Польщу їздили лише на екскурсії, а тепер батракують. Ось погляньте на ці фото – скільки блиску в очах шахтарів, вчителів, митців!».

На цих світлинах Володимир Полудень демонструє покоління людей, які фактично збудували нашу країну. Та, на жаль, не мають сьогодні гідних умов для життя. Сучасність для них не така легка, якою видалася молодість.






















Особливу вдячність фото-художник наразі висловлює депутату Олександрійської міської ради Володимиру Дожджанику. «Добре, що підтримав, - говорить, - Без нього ідея б не мала шансів на життя». 









Додам, що Володимиру Олександровичу надходили  також і приємні та позитивні рецензії. Він вдячний усім, хто зрозумів і розділив його прагнення! 






Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...